• English
 • Svenska
 • Jäsenille

  Turun keskusta on aina liikkeessä

  Turun Ydinkeskustayhdistys on keskustan kaupallisten toimijoiden yhdistys, jonka tehtävänä on toimia elinvoimaisen, vetovoimaisen ja kaupallisesti monipuolisen Turun keskustan puolesta. Toimintamme ja brändimme ydin kiteytyy sloganiin aina liikkeessä. Käytämme jatkossa Turun Ydinkeskustayhdistyksestä ulospäin lyhyempää nimeä Turku Center, joka näkyy erityisesti järjestämiemme kampanjoiden ja tapahtumien yhteydessä.

  Turun keskustassa on vetoa ja voimaa

  Kaikki lähellä

  Kaikki lähellä

  Turun keskusta on kuin tehty käveltäväksi. Palvelut on lähellä ja liikkuminen on helppoa – saavutat käytännössä kaiken kymmenessä minuutissa.

  Vastakohtien summa

  Keskusta tarjoaa vastakohtien hallitun sekoituksen kivijalkaputiikkien boheemia särmää ja suurten brändien mannermaista tyyliä.

  Aamusta yöhän

  Aamusta yöhön

  Syke ei hiljene koskaan. Keskustasta löytyy niin fine dine -elämyksiä, rentoja pubeja kuin underground-henkisiä klubeja. Jokaiselle jotain!

  Koe ainutlaatuinen keskusta

  Kaupunkia ei ole ilman sen keskustaa. Keskustan yritykset tarjoavat henkilökohtaisen palvelun lisäksi uniikin kaupunkimiljöön. Keskustan elävä kulttuuri viihdyttää ja monikerroksinen historia sykähdyttää. Kivijalkamyymälät, ravintolat, kahvilat, kävelykadut ja tapahtumat antavat elämyksiä, joita vain keskusta pystyy tarjoamaan. Turku Center yhdistää keskustan yritykset. Keskustan monipuolista kaupallista tarjontaa markkinoidaan tällä yhteisellä alustabrändillä. #ainaliikkeessä

  Opastekartta