• Suomi
 • English
 • Jäsenille

  Åbo centrum är alltid på gång

  Åbo Stadscentrumförening är en förening för kommersiella aktörer i centrum och har som uppgift att arbeta för ett livskraftigt, attraktivt och kommersiellt mångsidigt Åbo centrum. Kärnan i verksamheten och varumärket sammanfattas i sloganen alltid på gång. I stället för Åbo Stadscentrumförening använder vi i kommunikation framöver Åbo Center, som i synnerhet kommer att synas i anslutning till kampanjer och evenemang.

  Åbo centrum är attraktivt och kraftfullt

  Kaikki lähellä

  Allting är nära

  Åbo centrum är som gjort för fotgängare. Servicen är nära och det är lätt att ta sig fram – du når i praktiken allt på tio minuter.

  Blandning av kontraster

  Centrum bjuder på en inbjudande blandning av kontraster, från små bohemiska butiker till stora varumärken med kontinental elegans.

  Aamusta yöhän

  Från morgon till sena natten

  Pulsen tystnar aldrig. Centrum bjuder på såväl fine dine-upplevelser som avslappnade pubar och undergroundklubbar. Någonting för var och en!

  Upplev vårt unika centrum

  En stad finns inte utan dess centrum. Företagen i centrum erbjuder både personlig service och unik stadsmiljö. Centrums levande kultur underhåller och dess mångbottnade historia är hisnande. Kvartersbutiker, restauranger, caféer, gågator och evenemang bjuder på upplevelser som bara ett stadscentrum kan bjuda på. Åbo Center förenar företagen i centrum. Det månsidiga kommersiella utbudet i centrum marknadsförs på denna gemensamma varumärkesplattform. #ainaliikkeessä

  Guidekarta