• English
 • Svenska
 • Jäsenille

  Joulun polulle pääset 26.11. alkaen

  Turku Centerin Joulun polku -tapahtumakokonaisuuden teema on tänä vuonna Taianomainen tonttujen joulu.

  Joulun polku starttaa perinteiseen tapaan Satumaisesta joulunavauksesta lauantaina 26.11. Luvassa on niin päivä- kuin iltaohjelmaa. Satumainen joulunavauspäivä koostuu tänä vuonna taikuudesta ja taiteesta, kun keskusta-alueella voi törmätä sattumalta sirkustaiteilijoihin, taikureihin ja muihin joulun taikaa ydinkeskustaan tuoviin yllätyksiin.

  Perinteinen jouluparaati toteutetaan totutusti Tuomiokirkolta / Vanhalta Suurtorilta jokivartta pitkin Kauppatorin poikki kävelykadulle. Paraatissa ovat mukana paraatityttöjen, joulupukin ja tonttujen sekä lumikeijujen lisäksi tänä vuonna myös sirkustaiteilijoita.

  Joulukadulle saavuttaessa paraatin vastaanottaa vasta valittu Lumikuningatar, joka sytyttää kävelykadun valot. Avajaiset huipentaa viihdyttävä show täynnä taikaa.

  Joulun taikaa ja valojen aikaa -tapahtuma 3.12. houkuttelee kaupunkilaiset kiertämään Valon polku -valotaideteosten katselun lomassa myös Turku Centerin jäsenliikkeissä. Valoisat tonttutytöt jakavat kauppatorilla rajatun määrän flyereitä tasatunnein, joita vastaan saa kangaskassin keskustan liikkeistä. Joissakin kasseissa on upeita lahjakortteja. Flyerit toimivat samalla arpalipukkeina arvonnassa, jossa on myös houkuttelevia palkintoja.

  Tonttulasten taianomainen puuhapäivä 10.12. on suunnattu lapsiperheille. Tapahtumapäivänä kauppatorilla ja sitä ympäröivissä sisätiloissa pääsee nauttimaan monipuolisesti joulun taiasta ja torilla voi nauttia jouluisista tanssi- ja lauluesityksistä.

  Kauppatorilla tai kävelykadulla lapset pääsevät silittämään eläimiä jouluisissa tunnelmissa sekä tapaamaan joulupukin, jolle voi tänä vuonna jättää oman joulupukin kirjeen nimikoituun Korvatunturin postin omaan laatikkoon. Kirjeiden jättäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja, jotka ovat noudettavissa keskusta-alueen liikkeistä.

  Toria ympäröivien kortteleiden sisätiloihin järjestetään toiminnallisia työpajoja yhdessä Turku Centerin jäsenliikkeiden kanssa ja lapsille tarjotaan mahdollisuus osallistua taianomaiseen tonttusuunnistukseen perheen omien aikataulujen puitteissa päivän aikana.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoja tulossa joulunpolku.fi.