• English
 • Svenska
 • Jäsenille

  Turun keskustan elinvoima elpyy

  Kirsi Eronen on Turku Centerin uusi toiminnanjohtaja

  Kirsi Eronen aloittaa toiminnanjohtajana 31.10.

  Vastaa kyselyymme, niin olet mukana 50 € arvoisen lahjakortin arvonnassa

  Keskustan katumarkkinat päättävät Kauppatorin avajaisviikon 24.9.

  Tule Keskustan katumarkkinoille ja tutustu samalla uuteen Kauppatoriin. Markkinoilla ovat mm. hellyttävät alpakat ja lapsille maksuton tivolialue.

  Pysäköintitapahtuma senioreille 19.9.

  Kauppatorin avajaisviikolla järjestetään Toriparkissa mukava pysäköintitapahtuma senioreille. Luvassa on harjoittelua, opastusta, arvontoja ja messutunnelmaa!

  Kauppatorin avajaisviikkoa vietetään 17. – 24.9.

  Kauppatori valmistuu vihdoin! Tule juhlistamaan toria, ihastelemaan miljöötä ja tekemään hyviä ostoksia.

  Lauantaina 6.8. Paavo Nurmi Marathonin ennakkotapahtuma

  Paavo Nurmi Marathon täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja sitä juhlistetaan ennakkoon lauantaina 6.8. Turun keskustassa iloisen perhetapahtuman merkeissä klo 11 – 15.

  Turun elinvoimaluku ei ole notkahtanut

  Vuoden 2022 elinvoimalaskennan tulokset on nyt julkistettu. Turku on pitänyt pintansa, eikä koronavuosinakaan elinvoimaluku ole pudonnut kuin 1,6 %.

  Turku voitti valtakunnallisen keskustapalkinnon 2021

  Turku on vuoden 2021 kaupunkikeskusta. Turku päihitti muut Suomen kaupungit mittavilla keskustan uudistuksilla, ennakkoluulottomuudella ja rohkealla viestinnällä. Elävät kaupunkikeskustat ry jakoi palkinnon nyt 22. kertaa.

  Kysymyksiä ja vastauksia Turku Centeristä

  Turun ydinkeskustayhdistys eli Turku Center toimii elinvoimaisen, vetovoimaisen ja kaupallisesti monipuolisen Turun keskustan puolesta. Ydinlupauksemme mukaisesti Turun kaupallinen keskusta on aina liikkeessä!

  Take away -kampanja ravintoloiden tukemiseksi

  Toteutimme Turun keskusta-alueen ravintoloita ja kahviloita tukevan yhteismainoskampanjan maaliskuussa ravintolasulun aikana.

  Tutustu kaupalliseen keskustaan

  Lähde keskustaan ostoksille nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta sekä viettämään elämyksellistä vapaa-aikaa. Tutustu ainutlaatuiseen keskustaamme julkaisumme kautta.